Overtuigende en inspirerende content is essentieel voor het aanspreken van de juiste doelgroep en het overtuigen van (potentiële) klanten. Als Sumedia zijn wij gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige visuele content en copy die aansluit bij jouw doelgroep en jouw merkverhaal. Wij beginnen altijd met een gedegen strategie en doelgroepanalyse. Op basis daarvan creëren wij relevante en boeiende content die aansluit bij de interesses en behoeften van jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan blogartikelen, whitepapers, e-books, video’s of social media content.

In het kort


  • Relevante, boeiende content aangepast op de doelgroep, de customer journey fase en het kanaal.
  • Content bestaat naast goede copy uit visueel materiaal als foto’s, video’s, animaties of infographics.
  • Wij ontwikkelen overtuigende content voor onder meer digitale platformen en websites, advertenties of nieuwsbrieven.
  • Wij creëren inspirerende copy en visuals voor onder meer blogartikelen, social media posts, e-books of whitepapers.
DSC08217

Lennard WalterbosCopywriter

“In de basis gaat het bij geweldig copywriting allemaal over het begrijpen van het doelpubliek, het creëren van overtuigende inhoud die aansluit en het leveren van de boodschap op een manier die actie aanmoedigt.”

Lennard WalterbosCopywriter

Engaging copywriting

In de basis gaat het bij geweldig copywriting allemaal over het begrijpen van het doelpubliek, het creëren van overtuigende inhoud die aansluit en het leveren van de boodschap op een manier die actie aanmoedigt. Onze experts op het gebied van copywriting brengen veel ervaring, een diepgaand begrip van het copy vak en brede kennis mee. Onze copywriters gebruiken hun interesse in – en kennis van – de laatste trends en best practices om hoogwaardige copywriting te ontwikkelen die aan de behoeften van de klant voldoet en de gewenste resultaten oplevert. Aantrekkelijke en overtuigende copy die spreekt tot het hart van de doelpubliek en de gewenste resultaten, merkbeleving en acties oplevert.

 

Sprekende visuals

Naast engaging copy ontwikkelen wij inspirerende en sprekende visuele content voor onder meer websites, social media posts, video’s, advertenties of e-books. Om de geschreven boodschap visuele kracht bij te zetten, of juist wanneer één beeld meer zegt dan duizend woorden. Onze experts weten de boodschap te vangen en te vertalen naar een visuele merkbeleving met duidelijke call-to-actions. Opvallende visuals die aanzetten tot actie.

Met het oog op resultaat

Als business development agency bieden wij de hoogste kwaliteit content voor onze klanten. Onze copywriters en motion designers nemen de tijd om de doelgroep, producten en boodschap te begrijpen en ontwikkelen vervolgens content die aansluit bij het hart van uw klant.

Door nog een stap verder te gaan en onze campagne-content middels A/B testen aan de doelgroep voor te leggen richten we ons altijd op het beste resultaat. Zo monitoren wij actief de prestaties van onze content, sturen wij bij waar nodig en zorgen wij ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht en dat jouw doelgroep wordt overtuigd.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Ik hoor graag hoe ik je kan helpen!

Dennis-scaled-e1680533957853
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis-scaled-e1680533957853
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields